Leipuripioneerit


pH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimimme, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä.

Lopputuloksen voit maistaa jatkuvasti uusiutuvissa ja sesongeittain vaihtuvissa tuotteissamme. Kestosuosikit, kuten esimerkiksi ihanan raikkaan lime-passion juustokakun, pidämme valikoimassamme ympäri vuoden.

“Haluamme aina olla askeleen edellä kilpailijoita. Kun uusi trendi on aallonharjalla, meillä on jo seuraavat mielessä.” – Toni Rantala

Herkut lähtevät Tuusulasta


Tuusulassa sijaitseva uusi, 1500mmoderni ja hygieeninen tuotantotilamme antaa meille mahdollisuuden vastata yhä paremmin sekä vanhojen että uusien asiakkaidemme toivomuksiin ja tarpeisiin. Samalla paikalla sijaitsee myös gluteeniton tuotantotila, joka on eriytetty muista tuotantotiloista.

Konditorian lisäksi uusissa tiloissa toimii paljon odotettu leipomo. Leipomomme valmistusfilosofia on perinteinen – tuotteet tehdään ilman oikoteitä tai ylimääräisiä lisäaineita. Leipämme valmistetaan juuresta ja paistetaan kiviarinauunissa.

Kirsikat toiminnan päällä


  • Konditoria pH7 työllistää n. 30 henkeä ja sen liikevaihto on noin. 4 miljoonaa euroa
  • pH7 palkittiin Tuusulan Vuoden Yrittäjänä vuonna 2013 ja Vuoden Uusmaalaisena yrityksenä 2015
  • Suklaamme on saanut arvostetun Design from Finland -merkin
  • Gluteeniton leipomo, jolla on täysin omat tuotantotilat
  • Käyttämämme maitotuotteet ovat laktoosittomia
  • Vältämme lisäaineita
  • Suosimme kotimaisia ja tuoreita raaka-aineita
  • Koko tuotantotilamme on jäähdytetty, samoin kuljetuskalusto