ph7
 
  • Konditoria ja leipomo
  • Suolaiset tuotteet
 

Uusissa tuotantotiloissamme on sekä konditoria että leipomo


Konditoria pH7 Oy on valittu vuoden 2015 uusmaalaiseksi yritykseksi sekä Tuusulan vuoden yrittäjäksi 2013.

Tuusulassa sijaitseva uusi 1200m2 moderni ja hygieeninen tuotantotilamme antaa meille mahdollisuuden vastata yhä paremmin sekä vanhojen että uusien asiakkaidemme toivomuksiin ja tarpeisiin.

Konditorian lisäksi uusissa tiloissa toimii paljon odotettu leipomo. Leipomomme valmistusfilosofia on perinteinen - tuotteet tehdään ilman oikoteitä tai ylimääräisiä lisäaineita. Leipämme valmistetaan juuresta ja paistetaan kiviarinauunissa.

Ammattilaistiimimme valmistaa kaikki tuotteemme alusta loppuun. Vaihdamme tuotteita vuosittain ja sesonkien mukaan. Kestosuosikit pidämme kuitenkin valikoimassa koko ajan. Suosikkituotteisiin kuuluu mm. ihanan raikas Lime-passion-juustokakku.

Toimintamme kulmakivet

  • Käyttämämme maitotuotteet ovat laktoosittomia
  • Vältämme lisäaineita
  • Suosimme kotimaisia ja tuoreita raaka-aineita
  • Koko tuotantotilamme on jäähdytetty, samoin kuljetuskalusto

Konditoria ph7 on perheyritys, joka perustettiin vuonna 2007. Ennen pH7:n perustamista Rantalat ovat hakeneet oppia sekä kotimaasta että ulkomailta.

Jo toiminnan alusta asti on ollut selvää, että tuotteet suunnitellaan itse ja että käytettävät raaka-aineet ovat korkealaatuisia. Tuotevalikoimaa, valmistusmenetelmiä ja laadunvalvontaa kehitetään jatkuvasti.

Palkittu kondiittorimestaripariskunta onkin pitänyt kiinni tästä suunnitelmasta, ja nykyään yritys työllistää jo 24 alan ammattilaista eri puolilta Suomea.

Siirry sivun alkuun